De MKB-Nederland Midden Activiteitenkalender is gevuld met tientallen inspirerende bijeenkomsten, met als voornaamste doel het onderling uitwisselen van kennis en ervaring. Dit doen we aan de hand van een divers aanbod.

Ontmoet!
Ontmoet collega ondernemers, beslissers uit politiek – en bedrijfsleven op onze informatie- en netwerkevenementen. En laat u zich informeren over actuele thema’s.

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

oktober 2020

Ondernemersontbijt ‘Digitaal Veilig’

oktober 5 @ 08:00 - 10:00

Maar liefst 1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime. Het is de snelst groeiende vorm van misdaad en het schadebedrag is ruim 10 miljard per jaar. En dat terwijl deze vorm van criminaliteit in veel gevallen voorkomen kan worden. In de Week van de Veiligheid wordt een ondernemersontbijt georganiseerd voor ondernemend Utrecht op 5 oktober as van 08:00 – 10:00 uur. Maak twee uur tijd vrij in de agenda zodat je digitaal veiliger kunt ondernemen! Locatie: Utrecht. Aanmelden…

Meer weten »

november 2020

Dag van de Ondernemer

november 20 @ 08:00 - 17:00

Zet alvast in uw agenda: Dag van de Ondernemer. De Dag dat ondernemers in het zonnetje worden gezet! Ze zorgen voor welzijn en welvaart!  

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen