De MKB-Nederland Midden Activiteitenkalender is gevuld met tientallen inspirerende bijeenkomsten, met als voornaamste doel het onderling uitwisselen van kennis en ervaring. Dit doen we aan de hand van een divers aanbod.

Ontmoet!
Ontmoet collega ondernemers, beslissers uit politiek – en bedrijfsleven op onze informatie- en netwerkevenementen. En laat u zich informeren over actuele thema’s.

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

juli 2020

Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen

juli 28 @ 10:00 - 13:00

Op dinsdag 28 juli van 10 tot 13 uur vindt de eerste editie plaats van de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen. Deze ‘coronaproof’ banenmarkt wordt georganiseerd door Werkbedrijf en UWV WerkgeversServicepunt. Ga online en vindt uw nieuwe werknemer(s). Heeft u een ander initiatief waar u mensen voor kunt gebruiken? Doe een oproep tijdens de Online Banenmarkt. Wat is de Online Banenmarkt? In Rijk van Nijmegen willen we vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar brengen. Juist nu! Daarom brengen…

Meer weten »

september 2020

Onderwijs & Arbeidsmarkt Evenement Gelderland-Overijssel

september 17 @ 09:30 - 12:00

Een beetje anders dan voorgaande jaren, maar hij staat weer gepland: het Onderwijs & Arbeidsmarkt evenement! Dit jaar organiseren provincie Gelderland en provincie Overijssel het evenement samen. Het geheel is online, maar blijft interactief en inspirerend, met als thema ‘Samen wendbaar, nu en morgen’. Dagvoorzitter Sabine Uitslag geeft u alvast een eerste indruk en nodigt u via deze weg ook graag persoonlijk uit!

Meer weten »

november 2020

Dag van de Ondernemer

november 20 @ 08:00 - 17:00

Zet alvast in uw agenda: Dag van de Ondernemer. De Dag dat ondernemers in het zonnetje worden gezet! Ze zorgen voor welzijn en welvaart!  

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen