De MKB-Nederland Midden Activiteitenkalender is gevuld met tientallen inspirerende bijeenkomsten, met als voornaamste doel het onderling uitwisselen van kennis en ervaring. Dit doen we aan de hand van een divers aanbod.

Ontmoet!
Ontmoet collega ondernemers, beslissers uit politiek – en bedrijfsleven op onze informatie- en netwerkevenementen. En laat u zich informeren over actuele thema’s.

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

juni 2020

Digitale Meet&Greet XXL

juni 11 @ 08:00 - 09:30
Online Nederland

Digitale Ontbijtbijeenkomst Op donderdag 11 juni organiseren UWV en Onbeperkt aan de Slag de eerste digitale Meet&Greet XXL van Nederland. Deze wordt speciaal georganiseerd voor werkgevers die openstaan voor mensen met een arbeidsbeperking. De dag start met een ontbijt vol inspiratie. In de middag brengen wij werkgevers en talentvolle werkzoekenden met een arbeidsbeperking met elkaar in contact. Tijdens het ontbijt neemt Tof Thissen (directeur UWV WERKbedrijf) u mee in mogelijkheden in coronatijd. Daarnaast gaat Sven Romkes (Project Officer Diversity ABN…

Meer weten »

november 2020

Dag van de Ondernemer

november 20 @ 08:00 - 17:00

Zet alvast in uw agenda: Dag van de Ondernemer. De Dag dat ondernemers in het zonnetje worden gezet! Ze zorgen voor welzijn en welvaart!  

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen