Bespaar gemiddeld € 6000 door de MKB Energy CheckUp

MKB Midden en VNO-NCW Midden hebben, ook in 2016, het voortouw genomen in de energietransitie. Door de MKB Energy CheckUp werken wij samen aan een energiezuinig bedrijfsleven en kunt u als ondernemer maar liefst gemiddeld € 6000* euro besparen.

Wij willen u graag helpen met het verdienen aan uw energieverbruik en bieden daarom gratis ondersteuning van een junior adviseur aan om de online energiescan in te vullen. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk hier een filmpje over een bezoek van één van de junior adviseur bij Apeldoorns ondernemer Rien Schrijver.

U heeft tot 31 maart om vrijblijvend een online afspraak te maken met een junior adviseur en aan de slag te gaan met energiebesparing!

Met de MKB Energy CheckUp krijgt u als ondernemer inzicht in uw energieverbruik, advies over erkende besparingsmaatregelen en subsidiemogelijkheden. De MKB Energy CheckUp is speciaal ontwikkeld voor de horeca, hotels, detailhandel en kantoren. Als u deze besparingsmaatregelen uitvoert, voldoet u aan de wettelijke eisen op het gebied van energiebesparing. Ook kunt u met de scan direct vrijblijvende prijsopgaves opvragen bij een door u zelf te selecteren onafhankelijke installateur.

Plan een afspraak met de adviseur: http://www.supersaas.nl/schedule/MKB_Energy_CheckUp/Junior_adviseur

Meer info http://energycheckup.eu/nl/

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op via info@energycheckup.nl

*Voor het berekenen van de gemiddelde financiële besparing is uitgegaan van een kWh prijs van €0,125 en m3 gasprijs van €0,58. Er is gekozen voor een t.v.t. van 3 jaar, omdat bekend is dat ondernemers eerder bereid zijn maatregelen te nemen die zich binnen 3 jaar terugverdienen. Voor de berekening van het energiebesparingspotentieel is een terugverdientermijn van 5 jaar aangehouden, gezien de wettelijke verplichting tot het nemen van energiebesparende maatregelen met een t.v.t. van 5 jaar.

 

Door | 15-02-2017 | Uncategorized | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.