Corona Ondernemerspeiling Overijssel: doe mee!

Samen sterk in de coronacrisis

Doe mee aan de Ondernemerspeiling Overijssel

Op dit moment komt er waarschijnlijk veel op je af. De coronacrisis levert je minder, of juist meer werk op. Wellicht komt het voortbestaan van je bedrijf in gevaar door problemen met liquiditeit door omzetdaling, heb je moeite met behouden van personeel, het in- of uitlenen van personeel of ervaar je strubbelingen met betrekking tot aanvragen en uitvoering van landelijke maatregelen. In Overijssel willen we zoveel als mogelijk alle ondernemers door deze crisis helpen. Om dat te kunnen doen, zijn we nu op zoek naar jouw ervaringen.

Met deze eerste regionale ondernemersenquête willen we je vragen inzicht te bieden in de problemen en kansen die zich voordoen in je bedrijf als gevolg van de coronacrisis. Met jouw input helpen we elkaar om samen sterker uit deze crisis te komen. De enquête staat open tot 8 juni 2020. 

De enquête kunt u hier invullen.

De enquête neemt maximaal tien minuten van je tijd in beslag en wordt komende maanden herhaald om de ontwikkelingen bij ondernemers te monitoren. Help ons daarbij: vul de enquête in en stuur hem door aan collega-ondernemers!

We proberen zoveel mogelijk ondernemers te bereiken. Hierdoor kan het zijn dat je deze oproep vanuit verschillende hoeken ontvangt. In dat geval onze excuses daarvoor.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Hans Bakker, tel. 06-11351691

De Ondernemerspeiling Overijssel is een initiatief van Provincie Overijssel, Oost NL, VNO-NCW Midden en MKB-Nederland Midden

 

Door | 25-05-2020 | Regionaal Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.