Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Aandacht en ondersteuning voor familiebedrijven in Overijssel Samen in beweging!

mei 16, 2017 @ 17:00 - 20:00

Wij nodigen u van harte uit voor een inspirerende roadshow speciaal voor familiebedrijven op 16 mei 2017 van 17.00 uur tot 20.00 uur op locatie bij de Vrieling Adviesgroep, Stelling 5, 7773 ND Hardenberg.

De avond staat in het teken van de unieke ondersteuning die u de komende drie jaar als familiebedrijf kunt krijgen bij uw zoektocht naar en het aan de slag gaan met goed bestuur en bedrijfsopvolging. We zijn te gast bij familiebedrijf

Vrieling Adviesgroep, een familiebedrijf dat in 1949 is opgericht door Jasper Vrieling senior. Klein begonnen en in 65 jaar uitgegroeid tot een financiële dienstverlener met diverse bedrijfsonderdelen, waarin inmiddels de tweede en derde generatie Vrieling werkzaam is. Jasper Vrieling vertelt meer over het familiebedrijf en de maatschappelijke rol die Vrieling heeft in de regio.

U hebt als familiebedrijf continu te maken met een krachtenspel tussen bedrijfsbeslissingen, eigendomsverhoudingen en familiebelangen. Deze overlap maakt u uniek en is van invloed op strategische vraagstukken binnen het bedrijf en op het functioneren van de familie. Voor uw succes is het van belang dat er evenwicht is tussen dit bedrijfsbelang en familiebelang. Vooral in het precaire proces van overdracht.

Ilse Matser, lector familiebedrijven en directeur van het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven van Windesheim en Erik Wierstra lector Kennisinnovatief Ondernemerschap van Saxion laten u met voorbeelden uit de praktijk zien en ervaren welke ondersteuning zij u hierbij kunnen bieden.

Tijdens de borrel is er gelegenheid om elkaar te spreken en u zelfs al aan te melden als deelnemer aan een van de projecten.

Programma in het kort:

17.00 uur       Inloop met soep en brood

17.45 uur       Welkom door gastheer Jasper Vrieling en eigen praktijk

18.15 uur       Inspiratie, kennissnack ‘Het belang van Goed Bestuur’ en ‘Succesfactoren voor succesvolle opvolging’ en                         uitleg projecten door Ilse Matser en Erik Wierstra

19.15 uur       borrel

20.00 uur       einde

Kortom een boeiende roadshow speciaal voor familiebedrijven uit Overijssel.

U kunt zich aanmelden voor een roadshow door een e-mail te sturen naar Karin Rozendal via e-mailadres landelijkexpertisecentrumfamiliebedrijven@windesheim.nl of te bellen naar +31 (0)88 469 8426.

Deze roadshow wordt mogelijk gemaakt door:

Vrieling Adviesgroep, Provincie Overijssel, Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven Windesheim, Lectoraat KennisInnovatief Ondernemerschap en Familiebedrijven Saxion, MKB Midden, MKB-Twente, MKB-Deventer & MKB-Regio Zwolle, VNO-NCW Midden en Ondernemershuis voor het Vechtdal.

Gegevens

Datum:
mei 16, 2017
Tijd:
17:00 - 20:00

Locatie

Vrieling Adviesgroep
Stelling 5
Hardenberg, Nederland
+ Google Maps