Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cybercrime raakt ons allemaal

november 26, 2019 @ 11:30 - 14:30

Hecht u als ondernemer waarde aan uw digitale veiligheid? Kom dan op 26 november naar de lunchbijeenkomst van Partnerschap in Ondernemen in Nijmegen. Locatie: Ampleon. Gastspreker: cybersecurity en cybercrime deskundige Dave Maasland. Schrijf u nu in!

Cybercrime is een serieus probleem voor Nederlandse bedrijven; het komt neer op zo’n 515 miljard schade per jaar. Waarom vinden cybercriminelen onze Nederlandse bedrijven zo interessant? Wat zijn de risico’s, gevaren en de tactieken van deze criminelen? Welke beveiligingsmaatregelen kunt u samen met uw medewerkers nemen?

Reserveer uw plaats

Gastspreker: Dave Maasland

Dave Maasland is een bedreven cybersecurity & cybercrime spreker die garant staat voor een dynamisch verhaal dat geen moment gaat vervelen. Maasland is CEO bij ESET Nederland. Dit is één van de grootste IT-Security bedrijven van Nederland. Met zijn passie voor IT en technologie wil hij u enthousiasmeren en angst door onwetendheid wegnemen.

Tijdens de netwerklunch

Na de presentatie van Dave Maasland is er een aantal studenten cybersecurity beschikbaar om uw individuele vragen te beantwoorden en praktische hulp te bieden. Denk bijvoorbeeld o.a. aan het checken van mobiele telefoons als het gaat om instellingen. Ook is er gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen met andere ondernemers uit de regio.

Heeft u vragen?

Vragen of opmerkingen over deze bijeenkomst? Neem contact op met:

Jeanna van Beckhoven
Adviseur UWV WerkgeversServicepunt Rijk van Nijmegen
E-mail: jeanna.vanbeckhoven@uwv.nl
Telefoon: 06 15 460 992

Programma 26 november 2019

11.30 uur Inloop
12.00 uur Welkom bij Ampleon
Paul Eggenhuizen
12.15 uur Cybercrime
Dave Maasland
13.00 uur Lunch en netwerken
Studenten cybersecurity
14.00 uur Afsluiting

Locatie

Ampleon
Halfgeleiderweg 8
6534 AV Nijmegen.
Routebeschrijving

U bent op 26 november van harte welkom bij Ampleon. Welkomstwoord en introductie door Paul Eggenhuizen, Sr. Director HR Europe & USA.

Partnerschap in Ondernemen

Wilt u door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Wilt u tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers uit de regio Rijk van  Nijmegen? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor u. Deelname aan onze netwerkbijeenkomsten is kosteloos.

 

Gegevens

Datum:
november 26, 2019
Tijd:
11:30 - 14:30

Locatie

Ampleon
Halfgeleiderweg 8
Nijmegen, Nederland
+ Google Maps