Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cyberevent 2018 Detailhandel Nederland

juni 18, 2018 @ 13:30 - 18:00

Stormachtige ontwikkelingen in de digitale wereld zorgen voor nieuwe uitdagingen op veiligheidsgebied voor u als winkelier. Digitalisering biedt enorme mogelijkheden om de veiligheid te vergroten, maar geeft criminelen ook nieuwe kansen. De klant verwacht dat hij altijd veilig kan winkelen, zowel on- als offline, maar eenvoudige oplossingen zijn er niet. Wilt u weten hoe u als winkelier cybercrime aan moeten pakken? Kom dan naar het cybersecurityevent van Detailhandel Nederland op maandag 18 juni in Utrecht! Grote retailer Ahold Delhaize, grootste betalingsplatform Adyen en cybersecurityexpert van politie zullen vertellen over hun ervaring met cybercrime en hoe zij deze aanpakken. De dag wordt begeleid door de enthousiaste dagvoorzitter Joep Stassen en er zal ruimte zijn voor veel interactie en dialoog. Na de bijeenkomst weet u gegarandeerd meer over alle ins en outs van cybercrime en hoe deze het beste aangepakt kan worden!

Wilt u weten hoe u als winkelier cybercrime aan moeten pakken? Meld u dan nu aan voor het cybersecurityevent van Detailhandel Nederland op maandag 18 juni in Utrecht!

Tijdens de bijeenkomst zullen we onder andere ingaan op raakvlakken en verschillen tussen on- en offline security en samenwerking tussen retail en politie. Daarbij hebben we gezorgd voor interessante sprekers en een zeer boeiend programma. Florence Mottay (CISO van Ahold Delhaize), Roelant van Zeijst (cybersecurity expert van politie) en Tim van Diest (Head of Accountmanagement bij Adyen) zullen vertellen welke uitdagingen ze op het gebied van cybersecurity tegenkomen en hoe zij denken dat retailers daarop in moeten spelen. De bijeenkomst wordt geleid door de enthousiaste dagvoorzitter Joep Stassen, die gegarandeerd zorg zal dragen voor een inspirerende sfeer met veel interactie.

Aanmelden
Wees erbij en meld u hier aan!
De bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor on- en offline winkeliers.

Programma 
13:30 – 14:00 Ontvangst en registratie
14:00 – 17:00 Discussie
17:00 – 18:00 Borrel
Locatie
Citysense Utrecht
St.Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht
Klik hier voor de routebeschrijving.
Na de aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Wij kijken uit naar uw komst!
Met vriendelijke groet,
Detailhandel Nederland

Gegevens

Datum:
juni 18, 2018
Tijd:
13:30 - 18:00

Locatie

Citysense Utrecht
St. Jacobstraat 12
Utrecht, Nederland
+ Google Maps