Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

DAG VAN DE DUIZEND VOORBEELDEN 16 FEBRUARI 2017

februari 16, 2017 @ 14:30 - 17:00

In vervolg hierop starten we dit jaar met de landelijke Dag van de Duizend Voorbeelden. Op donderdag 16 februari 2017 zetten we 500 ondernemers in het zonnetje die koploper zijn in inclusief ondernemen. Deze ondernemers geven het stokje weer door aan andere ondernemers die inclusief willen ondernemen. De Dag van de Duizend Voorbeelden is een initiatief van het project ‘Op naar de 100.000 banen’ van VNO-NCW, MKB-Nederland, LTO Nederland. Meer informatie over De Dag van de Duizend vindt u op http://www.opnaarde100000.nl/duizend-voorbeelden/

Meet & Greet XXL
Op 16 februari organiseert WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden samen met Onbeperkt aan de slag een Meet & Greet XXL waar werkgevers en werkzoekenden met een arbeidsbeperking elkaar kunnen ontmoeten.

Locatie: Beatrixgebouw Utrecht
Datum: Donderdag 16 februari
Tijdstip: 14:30 uur tot 17:00 uur

Aanmelden
Wij stellen het op prijs als u ons laat weten of u aan de Meet & Greet wil deelnemen. U kunt zich per mail aanmelden via sila.basropansingh@uwv.nl met uw email, naam en het aantal personen.

Kom om kennis te maken met gemotiveerde werkzoekenden die wat extra’s nodig hebben om aan het werk te komen. Wij kijken er naar uit om u op 16 februari te verwelkomen!

Nieuw netwerk voor inclusieve werkgever; De 99van Utrecht

Ook De Normaalste Zaak – een werkgeversnetwerk van bijna 500 werkgevers, bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt- is recent dit regionale netwerk gestart in Utrecht. Daar treffen werkgevers elkaar om lokale problematieken met beleidmakers en -uitvoerders aan te pakken. Werkgevers worden ondersteund bij de formulering en realisatie van hun inclusieve ambities, delen onderling kennis & ervaringen en voeren gezamenlijk een krachtige dialoog met stakeholders en politiek. Zie voor meer informatie www.99vanutrecht.nl en meld je gratis aan.

Gegevens

Datum:
februari 16, 2017
Tijd:
14:30 - 17:00

Locatie

Beatrix Gebouw Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps