Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dag van de Duizend Voorbeelden

februari 16, 2017

Ondernemers geven het stokje door op de ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’.

Goed voorbeeld doet goed volgen. En om te laten zien hoeveel verrijking en verbinding inclusief ondernemen met zich meebrengt, organiseert ‘Op naar de 100.000 banen’ een groots evenement. Op deze ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’ geven inclusieve ondernemers het stokje namelijk door.

Wij zetten goede voorbeelden van inclusief ondernemen graag in het zonnetje. Als schouderklopje voor de ondernemer zelf en ter inspiratie voor andere ondernemers die misschien nog nét dat ene zetje nodig hebben. Omdat de beweging naar inclusief ondernemen er een is van voldoening, verrijking en verbinding. En om die beweging in gang te houden, wordt op donderdag 16 februari 2017 de ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’ georganiseerd.
Dat wil je niet missen!

Cadeau-actie
Vijfhonderd ondernemers die al actief zijn met de Banenafspraak ontvangen op deze dag een attentie. Op hun beurt reiken zij namens ‘Op naar de 100.000 banen’ een cadeau uit aan een collega-ondernemer waarvan zij denken dat die ook zeker aan de slag kan met mensen met een beperking. Zij enthousiasmeren deze ondernemer en geven tips uit eigen praktijk.

Evenementen
Het in ontvangst nemen van de cadeaus en de doorgeefacties krijgen natuurlijk extra aandacht. De ondernemers komen op een speciale actiepagina op internet te staan. Daarnaast zal er in zoveel mogelijk arbeidsmarktregio’s een ludieke actie plaatsvinden. Wat er exact gebeurt, houden we nog even geheim, maar dit kan variëren van pop-upworkshops, een open dag, een meet & greet met potentiële kandidaten tot een mobiel vraagteam dat langskomt op een bedrijventerrein.

Meer weten of meedoen?
Neem contact op via 1000voorbeelden@vnoncw-mkb.nl!

Gegevens

Datum:
februari 16, 2017