Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

De ideale salespitch

april 18, 2017 @ 12:00 - 18:00

Hoezo salespitch? Het gaat om gemeende interesse voor situatie en uitdagingen!

Wie heeft nog zin in een verkoper? Bijna niemand meer. Aan de andere kant hebben we allemaal te maken met uitdagingen en probleemsituaties en staan we dus wel degelijk open om iets te kopen. We hebben ook de ervaring dat iemand die kan luisteren en echte interesse heeft in ons verhaal een zeer welkome gesprekspartner is. Deze totaal andere manier van denken over sales gaan we als groeiondernemers onder elkaar, samen met experts tijdens deze co-creatiesessie bespreken. Wat kunnen we van elkaar leren en hoe pak je dat praktisch voor de eigen situatie aan?

Inschrijven

Co-creatie sessie
Speciaal gericht op deze nieuwe manier van sales organiseren we dit keer een co-creatie sessie waar ondernemers samen met experts in een open setting, ‘out-of-the-box’ sparren en ideeën uitwisselen voor praktische tips en maatregelen om van oude salesaanpak naar de nieuwe sales te gaan en veel succesvoller te zijn met jouw verkoopactiviteiten:

 • Wat zijn jouw uitdagingen op het gebied van sales? Kunnen we nog wel spreken over ‘verkopen’, want werkt dat nog wel?
 • Hoe gaan collega-groeiondernemers om met hun verkoopproces?
 • Welke leerervaringen hebben jouw collega’s?
 • Wat zijn de moderne inzichten over sales en hoe kan je hier op inspelen?
 • Hoe kunnen we dit als groep van ondernemers aanpakken en niet ieder voor zich het wiel laten uitvinden waarbij nodeloos veel kosten worden gemaakt?

Wij geloven dat we – anno nu – in een co-creatie setting met collega-groeiers en experts als groep van ondernemers de salesstrategie kunnen optimaliseren. Wat kun je samen doen en wat kunnen we delen?

Wat haal jij er uit:

 • Je bent de eerste die kan profiteren van de tips en innovaties die we samen met onze groeiondernemers & partners gaan oppakken.
 • Praktische inzichten en oplossingen die je direct kunt gebruiken in je eigen organisatie
 • Nieuwe waardevolle contacten met ondernemers van groeibedrijven en experts met dezelfde uitdagingen

Graag nodigen we je uit om samen met andere ondernemers op 18 april 2017 tijdens een co-creatiesessie te werken aan innovatieve oplossingen. We hebben tevens deskundigen van PostNL uitgenodigd om hun specifieke expertise in te brengen.

Let op: het betreft een selecte groep van maximaal 20 deelnemers.

Criteria voor deelnemers:

 • De deelnemer is DGA en heeft de ambitie om te groeien
 • De onderneming bestaat minimaal 3 jaar
 • Er zijn >10 fte werkzaam
 • Een zo divers mogelijke groep van deelnemers: alle branches zijn welkom

Meer informatie
Port4Growth heeft de afgelopen 13 jaar samen met ondernemers van groeibedrijven diverse ondernemersuitdagingen in co-creatiesessies aangepakt. Eind vorig jaar is samen met MKB Nederland het ‘Klein helpt Groot’ programma gestart waarbij wij als groeiondernemers zelf de regie hebben genomen om op basis van de resultaten van de co-creatiesessies gezamenlijk naar de next level te groeien.

Klein helpt Groot programma

Deze co-creatie sessies zijn een onderdeel van het Klein helpt Groot programma. Dit programma is tijdens het High Growth Summit op 24 juni 2016 gelanceerd. Wij geloven dat er nog zoveel kennis en ervaring bij het Nederlandse bedrijfsleven aanwezig is dat meer en beter gedeeld kan worden, dat het echt tijd is om actie te nemen. Onze missie is om vanuit de ambitieuze groeiondernemers zelf kennisuitwisseling op gang te brengen tussen ondernemers, politici en het grootbedrijf op het gebied van actuele ondernemersonderwerpen. Ons doel is om het ondernemerschap met concrete verbeteringen verder te professionaliseren en het aantal groeibedrijven sterk te laten groeien.

Deelname aan deze co-creatie sessie is kosteloos. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wiets, wiets.in.den.haak@port4growth.nl of bel 030-6866376.

Locatie

PostNL
Prinses Beatrixlaan 232
Den Haag, Zuid Holland 2595 AK Nederland
+ Google Maps