Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Worstel jij als MKB-er ook zo met Facebook en digitale marketing?

september 26, 2018 @ 19:30 - 21:30

Worstel jij als MKB’er ook zo met Facebook en digitale marketing?

De cijfers liegen er niet om. Meer dan 10 miljoen Nederlanders kijken minstens één keer per maand op Facebook. En ook Instagram – sinds 2012 eigendom van Facebook – is met ruim 4 miljoen maandelijkse gebruikers in Nederland een platform dat razendsnel groeit. De kans is dan ook zeer groot dat jouw doelgroep aanwezig is op één van deze kanalen, of beide. Maar hoe bereik je nu die doelgroep? En wat vinden ze interessant? Hoe val je op tussen alle berichten van andere bedrijven?

Op woensdagavond 26 september organiseert Deventer Grows Digital in samenwerking met MKB-Deventer, MKB-Nederland Midden en Facebook Europe een bijeenkomst waar je onder andere antwoord krijgt op bovenstaande vragen.

Facebook Europe en digitale marketing

Lennart Hoedemakers, trainer van Facebook Europe, geeft in een uur antwoorden op vragen als: hoe kun je je bedrijf het beste online presenteren? Hoe vertel je jouw unieke ondernemersverhaal op een aansprekende manier voor het publiek dat je wilt bereiken? En hoe kun je Facebook adverteren efficiënt inzetten? Ook de inzet van Instagram komt tijdens deze sessie aan bod. Je krijgt een kijkje in de techniek om het zelf te kunnen doen.

Ondernemersverhaal

In het tweede gedeelte van deze bijeenkomst neemt Willem Overboschde zaal mee in zijn visie op digitale marketing. Willem Overbosch is directeur van MKBServicedesk.nl en schrijver van het boek ‘TopTrends voor ondernemers’. Hij geeft je deze avond praktische tips en vertelt hoe je social media in deze tijd het best kunt inzetten. Een interessant ondernemersverhaal over het grootste Nederlandse ondernemersplatform.

Na afloop kun je onder het genot van een borrel met collega-ondernemers ervaringen delen op het gebied van digitale marketing en social media. Ook Facebooktrainer Lennart Hoekstra zal dan aanwezig zijn voor de laatste vragen.

Zien we jou op 26 september in de Gasfabriek in Deventer? Deelname is GRATIS.

Programma
19.30 Ontvangst
19.45 Opening
19.50 Korte inleiding door Willem Overbosch ‘Trends, Tips & Tricks’
20.00 Facebook en digitale marketing voor mkb ondernemers
21.00 Afsluiting door Willem Overbosch ‘Trends, Tips & Tricks’
21.05 Mogelijkheid tot het stellen van vragen
21.15 Begin MKBorrel

Datum en tijd
Woensdag 26 september 19.30 – 21.30

Locatie
De Gasfabriek
Zutphenseweg 6b
7418 AJ Deventer

Opgeven via de link

Gegevens

Datum:
september 26, 2018
Tijd:
19:30 - 21:30