Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gelderse Zonnedaken Conferentie

mei 17, 2017 @ 17:00 - 20:00

Zonne-energie op grote daken heeft veel voordelen, zeker voor de eigenaren van die grote daken! Zonne-energie is namelijk zeer rendabel voor dakeigenaren en makkelijker te realiseren dan vaak wordt gedacht. Vandaar dat in de regio Rijk van Nijmegen het initiatief is genomen om dakeigenaren beter voor te lichten over de mogelijkheden.

Op 17 mei, tussen 17 uur en 20 uur vindt bij de ARN afvalenergiecentrale in Weurt de eerste Gelderse Zonnedaken Conferentie plaats. Tijdens deze middag krijgen dakeigenaren duidelijke informatie over welke keuzes ze hebben en wat zonne-energie hun oplevert.

De conferentie is een samenwerking van een enthousiaste groep lokale aanbieders van zonne-energie, de Provincie Gelderland en de GNMF. Het doel van het evenement is om eigenaren van grote daken (> 500m2) vrijblijvend en open te informeren over de mogelijkheden van zonne-energie op hun dak.

Opgeven als deelnemer voor de conferentie kan op de website: www.geldersezonnedaken.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thijmen van Nijnanten, thijmen@geldersezonnedaken.nl

Gegevens

Datum:
mei 17, 2017
Tijd:
17:00 - 20:00

Locatie

ARN Afvalanergiecentrale
Nieuwe Pieckelaan 1
Weurt, Nederland
+ Google Maps