Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inspiratiebijeenkomst duurzaam ondernemen MKB-Nederland Regio Zwolle

juni 12, 2019 @ 15:30 - 19:00

Op woensdag 12 juni 2019 organiseert MKB Nederland Regio Zwolle in samenwerking met Essent Zakelijk, provincie Overijssel en Pathé een netwerkbijeenkomst voor ondernemers over verplichte verduurzaming vanuit de overheid.

Informatieplicht Energiebesparing
Uiterlijk op 1 juli 2019 moeten ruim 125.000 bedrijven en organisaties verplicht de overheid informeren over welke energiebesparende maatregelen ze hebben genomen. Na afloop van deze avond weet u precies wat de Informatieplicht Energiebesparing inhoudt en weet u hoe u hieraan kunt voldoen. Meer informatie over de Informatieplicht vindt u hier.

Speciale gastspreker is Martijn Aslander: stand-up filosoof, boardroom sparring partner . en verbinder van mensen, informatie en ideeën. Hij is mede-auteur van de bestseller Nooit Af en het boek Easycratie. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta. Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

Cor Spronk, ambassadeur van MKB Nederland Regio Zwolle, is de dagvoorzitter. Hij zorgt er mede voor dat u met nieuwe kennis en inspiratie naar huis gaat.  

Het programma ziet er als volgt uit:
15:30 uur Inloop en ontvangst
16:00 uur Welkomstwoord door Jelle Weever, voorzitter MKB Nederland Regio Zwolle en Kyra Kuppens van Pathé Business.
16:15 uur Presentatie over Informatieplicht Energiebesparing door Martin Kloet van MKB Nederland
16:35 uur  Presentatie over hoe energiebesparing u geld oplevert door Bas van den Brenk van Klimaatroute
17:00 uur Speciale gastspreker Martijn Aslander
17.45 uur Netwerken onder genot van een borrel en duurzame hapjes. Tijdens de borrel kunnen individuele vragen van ondernemers beantwoord worden door experts in de stands.
19:00 uur Einde

Locatie:
Pathé, Pannekoekendijk 11, 8011 BJ Zwolle

Wilt u ook aan de slag met energie besparen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst en ontvang een kostenloze EnergieFitScan van Essent t.w.v. € 500,-!

U kunt zich aanmelden via Eventbrite.

Graag tot 12 juni a.s. in Pathé in Zwolle!

Gegevens

Datum:
juni 12, 2019
Tijd:
15:30 - 19:00

Locatie

Pathe
Pannekoekendijk 11
8011 BJ Zwolle, Nederland
+ Google Maps