Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kom je ook naar de Prinsjesdagbijeenkomst?

september 19, 2018 @ 12:00 - 14:00

Op de derde dinsdag van september is het Prinsjesdag, de start van het nieuwe werkjaar van de Staten-Generaal. Dit is ook het moment waarop de begroting en plannen van de regering voor het komende jaar bekend gemaakt worden. Van oudsher een cijferwaterval met grote impact op ondernemers.

Tijdens de traditionele Prinsjesdagbijeenkomst, op woensdag 19 september, ontdek je wat de Troonrede en de Miljoenennota voor ons land, onze regio, maar zeker ook voor jou en je bedrijf betekenen. We starten de bijeenkomst met een lunchbuffet, zodat je kunt beginnen met een netwerkmoment met collega-ondernemers en vertegenwoordigers van de overheid. Deze bijeenkomst wordt, evenals voorgaande jaren, georganiseerd door de gemeente Barneveld, Schuiteman Accountants & Adviseurs, Rabobank Gelderse Vallei, MKB-Nederland Midden en VNO-NCW Midden.

Onze hoofdspreekster is mevrouw prof. dr. Barbara Baarsma, directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank en eindverantwoordelijk voor Raboresearch. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar marktwerking en mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en Kroonlid bij de Sociaal Economische Raad (SER). Verder wordt zij veel gevraagd als analist bij verschillende media. Ze neemt ons mee in de economische analyse van de miljoenennota en dan met name vanuit werkgeversperspectief.

 

Vanzelfsprekend zal Bram Faber, partner van Schuiteman Accountants en Adviseurs, zoals andere jaren een toelichting geven op de fiscale regelingen en maatregelen die in het bij de Miljoenennota behorende Belastingplan 2018 zijn opgenomen. Bram staat niet alleen stil bij de inhoud van de maatregelen, maar ook bij de impact daarvan voor het bedrijfsleven.

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

organisatie Prinsjesdagontbijt 2018

 

Programma

12:00 – 12:30 uur                   Ontvangst met lunch

12:30 – 12.35 uur                   Welkom en opening door Martin Ruiter, voorzitter VNO-NCW VeluweVallei

12:35 – 13:05 uur                   “Economische analyse Miljoenennota door Barbara Baarsma, directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank

13:05 – 13.30 uur                   “Gevolgen Miljoenennota voor ondernemers” door Bram Faber, fiscaal adviseur Schuiteman Accountants & Adviseurs

13:00 – 14:00 uur                   Afsluiting door de dagvoorzitter

De dagvoorzitter van deze bijeenkomst is Jos Eringfeld, directeur Bedrijven Rabobank Gelderse Vallei. Na afloop van de bijeenkomst heb je de mogelijkheid om in de foyer van het theater na te praten.

Aanmelden

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via de volgende link

Graag ontvangen wij uiterlijk 13 september je aanmelding voor deze lunchbijeenkomst. Reageer snel, want de belangstelling is groot.

 

Het Prinsjesdagontbijt wordt mogelijk gemaakt door: gemeente Barneveld, Rabobank Gelderse Vallei, Schuiteman Accountants & Adviseurs, MKB-Nederland Midden en VNO-NCW Midden.

 

Gegevens

Datum:
september 19, 2018
Tijd:
12:00 - 14:00

Locatie

Schaffelaartheater
Churchillstraat 74a
Barneveld, 3773 KV Nederland
+ Google Maps