Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ondernemers Alert: Samen weerbaar tegen ondermijning! Doetinchem

september 18, 2018 @ 18:00 - 21:00

Ondermijning, georganiseerde criminaliteit dichtbij!
Leegstand? Ik dacht, ik verhuur mijn pand. Een bedrijf in zonnepanelen op een bedrijventerrein, waar ‘s-nachts een ripdeal plaatsvindt. Achter de zonnepanelen blijkt hennepteelt te zitten. Een restaurant zonder klanten. Zomaar een paar voorbeelden die ook in onze gemeente kunnen voortkomen. Steeds meer proberen criminele organisaties naar de bovenwereld te komen en te gebruik maken van de schijnbare anonimiteit die bedrijventerreinen en ondernemers hen biedt. Criminelen hebben ondernemers nodig om aan materialen te komen. Vaak gebeurt dit onbewust: een autoverhuurder die zijn gehuurde auto gebruikt ziet voor overvallen en ramkraken. Of het huren van je pand voor criminele activiteiten.Het kan zomaar je buurman ondernemer zijn.

Op de ondernemersbijeenkomst van 18 september a.s. aanvang 18.30 uur (inloop 18.00 uur) die wordt georganiseerd door IG&D Bedrijvig Doetinchem, Ondernemers Vereniging Doetinchem, Centrummanagement Doetinchem, Gemeente Doetinchem, Stichting Beveiliging Bedrijven Doetinchem, Centrum Criminaliteit Preventie & Veligheid en het Platform Veilig Ondernemen wordt gehouden in het Graafschap College, Maria Montessoristraat 3 in Doetinchem maken wij het onzichtbare zichtbaar om u als ondernemer weerbaarderte maken tegen oprukkende vormen van criminaliteit.

Aanmelden verplicht en uitsluitend via www.igddoetinchem.nl (login).

Het programma is als volgt:

18.00 – 18.30 Inloop.
18.30 Welkom door Marc Bouwmans, burgemeester van Doetinchem.
18.45 Presentatie MKB Nederland door Hans Bakker, regionaalmanager en Nicole Lieve, expert aanpak ondermijning.
19.10 Presentatie Aart Garssen, diensthoofd Regionale Recherche.
19.20 Interview Roy Verheij, Silver Vast BV.
19.30 Voorstellen van de aanwezige specialisten.
19.40 Buffet en ‘in gesprek met’.
21.00 Afsluiting.

Aansluitend op het programma staan er soep en broodjes (buffet) klaar en bieden wij u volop de gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige experts en informeel van gedachten te wisselen.

 

Gegevens

Datum:
september 18, 2018
Tijd:
18:00 - 21:00