Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ondernemersvriendelijk Aanbesteden

juni 14, 2019 @ 09:00 - 12:00

Op vrijdagochtend 14 juni organiseert de provincie Overijssel in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een bijeenkomst over ondernemersvriendelijk aanbesteden. Ik nodig u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.
Ondernemersvriendelijk aanbesteden

Wist u dat de Overijsselse overheden jaarlijks in totaal voor ongeveer 6 miljard euro per jaar aanbesteden? Daarmee is aanbesteden een belangrijk instrument om maatschappelijke opgaven te realiseren.

Het ministerie van EZK is, met Karsten Klein (landelijk aanjager van de Actie-agenda Beter Aanbesteden) voorop, op zoek gegaan naar innovatieve aanbestedingen in Overijssel om die te kunnen delen met de rest van Nederland. Die zijn er genoeg! Tijdens de bijeenkomst delen we deze ervaringen, en gaan we graag in gesprek over hoe we verder willen samenwerken.

Daarnaast presenteren we de uitkomsten van het onderzoek van MKB Nederland naar de ondernemersvriendelijkheid van gemeenten en bespreken we hoe we samen kunnen werken aan een ondernemersvriendelijk Overijssel.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor portefeuillehouders economie en/of aanbestedingsbeleid, voorzitters van ondernemersverenigingen, strategische inkopers  en beleidsinhoudelijke opdrachtgevers van Overijsselse gemeenten.

 Aanmelden

Eerder stuurden we u een vooraankondiging voor deze bijeenkomst voor 3 juni…..dit is dus 14 juni geworden.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar MKB@overijssel.nl met vermelding van uw naam en organisatie.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Akkelien van Vilsteren: 038 499 93 44.

Of leest u de blog die is gemaakt over dit onderwerp.

Werkt u mee aan een ondernemersvriendelijk Overijssel? Kom dan 14 juni naar het Provinciehuis in Zwolle. Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
juni 14, 2019
Tijd:
09:00 - 12:00

Locatie

Provinciehuis Overijssel
Luttenbergstraat 5
Zwolle,
+ Google Maps