Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Partnerschap in Ondernemen: Help! De arbeidsmarkt verandert…

september 7, 2017 @ 11:00 - 14:00

Help! De arbeidsmarkt verandert…

Employer Branding en Recruitment, werkt dat?

Inzicht in arbeidsmarkt geeft aan dat er grote discrepanties zijn op bepaalde vlakken. U zal                                daardoor steeds vaker moeite hebben met het vinden van het juiste personeel en de vraag                                            hebben: waar zijn de mensen die wij zoeken? Dit vereist een andere denkwijze en een andere                                          aanpak bij de werving.

Programma

11.30 uur Lunch

12.25 uur Opening

12.30 uur Tjerry Verhoeven, arbeidsmarktanalyst WZW

Met krimp en groei zal de regionale arbeidsmarkt altijd te maken hebben. Weten welke trends er zijn en hoe de toekomst eruit gaat zien is van belang om gezamenlijk te komen tot het oplossen van arbeidsmarktdilemma’s. In deze presentatie worden aan de hand van de laatste cijfers, de kansen op intersectorale uitwisseling toegelicht. Waar zijn overschotten en tekorten? Hoe benutten we talenten optimaal? En wat is er voor nodig om mobiliteit tussen sectoren mogelijk te maken?

12.50 uur Karsten Bulling & Yves Pilet, adviseurs UWV

De economie en de arbeidsmarkt zijn aan het herstellen. Er zijn meer vacatures en de werkloosheid neemt af. Leeftijd en samenstelling van de beroepsbevolking veranderen. Waar haalt u de mensen vandaan om uw organisatiestrategie te realiseren?

Wij vertellen u graag wat u zelf kunt doen om aantrekkelijk te zijn als werkgever en op welke wijze u planmatig op zoek kunt gaan naar goede werknemers die een bijdrage kunnen leveren aan uw bedrijf of onderneming.

13.30 uur Ronde tafelgesprekken

14.00 uur Einde bijeenkomst

Wilt u verzekerd zijn van een plek? Meld u zich dan nu aan via werkgeversservicepunt-nijmegen@uwv.nl

Partnerschap in Ondernemen

VNO-NCW Regio Arnhem-Nijmegen, Leren & Werken Loket Nijmegen, ROC Nijmegen, MKB Nederland-Midden, WZW en Werkbedrijf Rijk van Nijmegen

Gegevens

Datum:
september 7, 2017
Tijd:
11:00 - 14:00

Locatie

’t Mozaik
Campuslaan 6
Wijchen,
+ Google Maps