Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Retailcongres Munsterland-Overijssel

oktober 2, 2018 @ 14:00 - 18:00

Beter een goede buur dan een verre vriend; dat is de insteek van de Retailbijeenkomst die de provincie Overijssel en Regierungsbezirk Münster organiseren op dinsdag 2 oktober in Enschede. De uitdagingen rond retail staan deze dag centraal. We nodigen u hier van harte voor uit.

Uitdagingen in de retail
Aan beide kanten van de grens hebben winkeliers te maken met uitdagingen zoals de concurrentie van webshops en de veranderende voorkeur van de consument. Er zijn verschillen in cultuur en overheidssturing, maar er zijn ook veel overeenkomsten.

Elkaar versterken
Vanuit die overeenkomsten willen we kijken hoe we als overheden en belangenorganisaties samen kunnen werken en elkaar kunnen versterken. We willen elkaar inspireren, leren van de buren en kijken waar we samen op kunnen trekken.

Die Tolle Woche in Enschede
We doen dit tijdens die Tolle Woche in Enschede. In deze week staat grensoverschrijdende samenwerking centraal. Een mooie gelegenheid om samen aan de slag te gaan!

Noteert u dinsdag 2 oktober in uw agenda?
Houdt u dinsdagmiddag 2 oktober (van ongeveer 12.00 tot 17.00 uur) vrij in uw agenda? Dan werken wij een boeiend programma voor u uit. De uitnodiging met programma volgt in september. In de uitnodiging staat een link naar het aanmeldformulier. Voor nu vragen wij u de datum te noteren.

Graag tot ziens op 2 oktober!

Met vriendelijke groet,

Eddy van Hijum
Gedeputeerde Provincie Overijssel

Dorothee Feller
Regierungspräsidentin von Münster

Gegevens

Datum:
oktober 2, 2018
Tijd:
14:00 - 18:00