Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Stad- en Retailcongres Overijssel

maart 4, 2019 @ 17:00 - 20:00

‘Maak de juiste keuzes voor je binnenstad en pak de regie’

Ga met ons mee op citytrip tijdens het stads- en retailcongres en ontdek welke acties je nú moet ondernemen om je binnenstad of dorpskern toekomstbestendig te maken!
Een vitale binnenstad is een aantrekkelijke binnenstad De binnenstad van nu is méér dan alleen een plek om te winkelen en uit te gaan. In een vitale stads- of dorpskern kun je winkelen, werken, wonen, recreëren, ondernemen, uitgaan en studeren. De kern is compact, de vastgoedportefeuille is op orde, het heeft een duidelijk DNA en is bovendien in balans met omliggende steden en dorpen. Vitale steden en dorpen kunnen scherpe keuzes maken en zijn daarmee aantrekkelijk voor inwoners, investeerders, ondernemers en andere financiële partijen.
Stroop je mouwen op en ga aan de slag! Alle thema’s voor de stad of het dorp lijken even belangrijk en even urgent. Waar begin je? Wat is de eerste of de volgende stap? Wat heb je nodig? Tijdens het stads- en retailcongres helpen we je op weg. Door het delen van ervaringsverhalen uit andere steden en kleine kernen, door zelf aan de slag te gaan en door het opdoen van kennis. Dus laat je inspireren, stroop je mouwen op en ga aan de slag!

Samen kom je verder

Een vitale binnenstad of dorpskern bouw je met elkaar: retailers, bestuurders, inwoners, pandeigenaren, ambtenaren, centrummanagers, diverse belangenverenigingen en -stichtingen en nog vele andere partijen. Voor ieder van deze partijen biedt het stads- en retailcongres een interessant programma. Het congres zit boordevol praktijkkennis en –ervaring, voor en door mensen die bouwen aan de binnenstad van morgen! Bekijk het programma en/of meld je direct aan via wwww.stadsbeweging.nl/stadsretailcongres.

Met vriendelijke groet,
Monique van Haaf, Gedeputeerde Ruimte Provincie Overijssel

Eddy van Hijum, Gedeputeerde Economie Provincie Overijssel

Is jouw stad klaar voor de toekomst? De wereld om ons heen verandert snel. Ontwikkelingen op het gebied van vitale binnensteden en dorpskernen volgen elkaar in rap tempo op. Een vitale stad bouwen kost tijd. Nu een beweging in gang zetten, levert straks een vitale kern op. Ervaring leert dat die beweging ook mooie tussentijdse resultaten oplevert. Dus waarom wachten? Kortom: maak de juiste keuzes en pak zelf de regie!
“Een vitale binnenstad of dorpskern verkoopt zichzelf.” “Pak nu de regie en maak de juiste keuzes voor je binnenstad of dorpskern!” “Laat je inspireren tijdens deze citytrip!”

Graag tot 4 maart!

Boek nu je gratis ticket en ga mee! Maak je reservering voor 18 februari a.s. Meer informatie en aanmelden: www.stadsbeweging.nl/stadsretailcongres

 

 

Gegevens

Datum:
maart 4, 2019
Tijd:
17:00 - 20:00

Locatie

Wilmink Theater
Enschede, Nederland + Google Maps