Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Stop met duwen, start met delen!

maart 15, 2017 @ 12:00 - 18:00

Nieuwe marketingaanpak: Stop met duwen, start met delen!

Waarom heeft jouw collega-ondernemer zoveel succes met zijn nieuwe marketing aanpak?

Hij zal je vertellen dat het veel meer gaat over het oprecht willen delen van jouw kennis, ervaring of diensten/producten met die van een ander. Helder zijn over welk voordeel de ander en jij halen uit de uitwisseling: “Wij gaan samenwerken en dat levert jou het volgende voordeel op en mij levert dat ook een voordeel op, namelijk…” Marketing vanuit het gezamenlijke belang waarin beiden een fair share krijgen. Klinkt goed, maar hoe ga jij dat dan doen?

Inschrijven

Co-creatiesessie

Speciaal gericht op deze nieuwe manier van marketing organiseren we dit keer een co-creatie sessie waar ondernemers samen met experts in een open setting, ‘out-of-the-box’ sparren en ideeën uitwisselen voor praktische tips en maatregelen om van oude marketing naar nieuwe marketing te gaan en veel succesvoller te zijn met jouw marketing:

 • Wat zijn de uitdagingen op het gebied van klantbenadering en klantrelaties? Kunnen we nog wel spreken over ‘klant’, want dan ben jij automatisch de leverancier en willen we dat dan nog wel?
 • Hoe hebben collega-groeiondernemers dat heel praktisch opgepakt?
 • Welke leerpunten zijn hieruit te halen?
 • Wat zijn de trends en hoe hier in te spelen voor 2017?
 • Hoe kunnen we dit als groep van ondernemers aanpakken en niet ieder voor zich het wiel laten uitvinden waarbij onnodig veel kosten worden gemaakt?

Wij geloven dat we – anno nu – in een co-creatie setting met collega-groeiers en experts als groep van ondernemers de Sales en Marketing strategie kunnen optimaliseren. Wat kun je samen doen en wat kunnen we delen?

Wat haal jij er uit

 • Je bent de eerste die kan profiteren van de tips en innovaties die we samen met onze groeiondernemers & partners gaan oppakken.
 • Praktische inzichten en oplossingen die je direct kunt gebruiken in je eigen organisatie
 • Nieuwe waardevolle contacten met ondernemers van groeibedrijven en experts met dezelfde uitdagingen

Graag nodigen we je uit om samen met andere ondernemers op 15 maart 2017 tijdens een co-creatiesessie te werken aan innovatieve oplossingen. We hebben tevens deskundigen van PostNL uitgenodigd om hun specifieke expertise in te brengen.

Let op: het betreft een selecte groep van maximaal 20 deelnemers.

Criteria voor de deelnemers:

 • De deelnemer is DGA en heeft de ambitie om te groeien
 • De onderneming bestaat minimaal 3 jaar
 • Er zijn >10 fte werkzaam
 • Een zo divers mogelijke groep van deelnemers: alle branches zijn welkom

Meer informatie
Port4Growth heeft de afgelopen 13 jaar samen met ondernemers van groeibedrijven diverse ondernemersuitdagingen in co-creatiesessies aangepakt. Eind vorig jaar is samen met MKB Nederland het ‘Klein helpt Groot’ programma gestart waarbij wij als groeiondernemers zelf de regie hebben genomen om op basis van de resultaten van de co-creatiesessies gezamenlijk naar de next level te groeien.

Klein helpt Groot programma
Deze co-creatie sessies zijn een onderdeel van het Klein helpt Groot programma. Dit programma is tijdens het High Growth Summit op 24 juni 2016 gelanceerd. Wij geloven dat er nog zoveel kennis en ervaring bij het Nederlandse bedrijfsleven aanwezig is dat meer en beter gedeeld kan worden, dat het echt tijd is om actie te nemen. Onze missie is om vanuit de ambitieuze groeiondernemers zelf kennisuitwisseling op gang te brengen tussen ondernemers, politici en het grootbedrijf op het gebied van actuele ondernemersonderwerpen. Ons doel is om het ondernemerschap met concrete verbeteringen verder te professionaliseren en het aantal groeibedrijven sterk te laten groeien.

Deelname aan deze co-creatie sessie is kosteloos. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wiets, wiets.in.den.haak@port4growth.nl of bel 030-6866376.

Locatie

PostNL
Prinses Beatrixlaan 232
Den Haag, Zuid Holland 2595 AK Nederland
+ Google Maps