Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Talent Event Rivierenland 2017

april 13, 2017 @ 08:00 - 17:00

Vraag en aanbod van werk bijeengebracht op 13 april 2017
De arbeidsmarkt in Rivierenland is volop in beweging. Werkgevers zoeken talenten. Werknemers, werkzoekenden, studenten en schoolverlaters zoeken nieuwe kansen om zich te ontwikkelen.
Tijdens het Talent Event Rivierenland 2017 brengen we vraag en aanbod van werk in de regio op één dag bij elkaar. Eén dag om kennis te maken, contacten te leggen, matches te maken, personeel te werven, talent te scouten, jezelf te ontwikkelen, in contact te komen met aantrekkelijke werkgevers in de regio en te netwerken. En… om inspiratie op te doen.
Bent u werkgever en bent u voor de groei van uw bedrijf op zoek naar talent uit de regio? Bent u recruiter en wilt u snel in contact komen met kandidaten?
Ben je op zoek naar werk? Ben je schoolverlater en zoek je een eerste baan in de regio? Word je onrustig in je huidige baan en zoek je nieuwe uitdagingen? Zoek je een uitdagende stage?

Kom dan naar het Talent Event Rivierenland 2017. Zet 13 april vast in de agenda.
Het Talent Event Rivierenland 2017 biedt iedere deelnemer en bezoeker volop mogelijkheden en ruimte. Zo is er een Banen- en Stagemarkt waar werkgevers zich met een stand kunnen presenteren. En waar bezoekers zich kunnen oriënteren. Er zijn speeddate ruimtes ingericht om snel met interessante kandidaten in gesprek te gaan. Ook is er gelegenheid om workshops te volgen op het gebied van presentatie en persoonlijke ontwikkeling. Voor bedrijven die zich als sector willen presenteren zoals, Logistiek, Agri, Recreatie & Toerisme en Techniek zijn er volop mogelijkheden.
Op 13 april bent u van harte welkom op het Talent Event!

Gegevens

Datum:
april 13, 2017
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

ROC Rivor
Bachstraat 1
Tiel, Nederland
+ Google Maps