Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Toerisme- en Vrijetijdscongres Overijssel 2019

februari 26, 2019 @ 13:30 - 17:00

Save the date

Het aantal toeristen neemt in de komende jaren gestaag toe. Dat biedt kansen. Maar, er zijn ook voldoende uitdagingen. Met het ‘Perspectief 2030’ van NBTC en partners wordt op nationale schaal werk gemaakt van de vrijetijdssector. Maar wat betekent dat voor Overijssel? Welke trends & ontwikkelingen kunnen we de komende jaren verwachten? Welke plannen heeft de provincie met onze sector? En hoe blijven we als sector daadwerkelijk gastvrij? Laat u inspireren op hèt vrijetijdscongres van Overijssel!

 

Datum: Dinsdag 26 februari 13:30 – 17:00 uur
Locatie: Zwolle
Kosten: Gratis

Dit is een vooraankondiging. Over enkele weken ontvangt u een officiële uitnodiging en kunt u zich aanmelden.

 

 

Over het congres

Dit jaar organiseren we het congres in onze provinciale hoofdstad Zwolle. En dat is niet voor niets. Want met de provinciale verkiezingen voor de deur willen we tijdens het congres ook menig lijsttrekker aan de tand voelen.

Verder hebben we verschillende sprekers vastgelegd, elk met hun eigen kijk op de vrijetijdssector. De namen maken we binnenkort bekend, dus houd uw mailbox in de gaten!

Vorig jaar vond het congres plaats op de boot in Hanzestad Deventer. Nog even terugblikken? Toen begonnen we het congres met het volgende filmpje:

Gegevens

Datum:
februari 26, 2019
Tijd:
13:30 - 17:00