Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

UWV Inspiratiedag Zwolle

mei 15, 2018 @ 13:00 - 18:00

Graag zien we u als gast op onze Inspiratiedag op 15 mei in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Een dag waarop Luc van Bussel (Chief Hospitality Officer en co-eigenaar van Regardz Hospitality Group) en cabaretiers Rob Urgert, Joep van Deudekom u meenemen in een bijzonder programma waarbij u enkel nieuwe dingen meemaakt, nieuwe talenten ontmoet en tot nieuwe inzichten komt.

Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dit dan snel. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor de dag die u niet missen mag.

Luc van Bussel Chief Hospitality Officer en co-eigenaar van Regardz Hospitality Group

Als u iets in beweging wilt krijgen dan komt Luc graag een zaal aan het werk zetten. In zijn presentatie daagt hij het publiek uit met belangrijke vraagstukken over Excellente Service in een digitale samenleving en innovatie als leiderschapsmodel. In een digitale revolutie is de klant niet alleen koning maar ook dictator; de klant bepaalt nu alles zelf. Luc haalt zijn inspiratie uit zijn werk maar ook uit alledaagse ervaringen waardoor de onderwerpen herkenbaar en soms gevoelig zijn. Een emotionele spreker met veel humor, tempo en weinig PowerPoint!

Rob Urgert & Joep van Deudekom Cabaretiers

Zijn o.a. bekend van De Kwis met Paul de Leeuw. Samen laten ze zien dat onze keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we soms denken. In deze mentale achtbaan gaat u ontdekken hoe uw hersenen u voor de gek houden en hoe u dat voortaan kunt voorkomen.

Joep Stassen Corporate Comedian

Hij combineert de inhoudelijke boodschap met entertainment. “Onmogelijk is geen feit, maar een mening”. Daarbij maakt hij dankbaar gebruik van zijn dubbele achtergrond: die van stand-up comedian en bedrijfskundige. Door middel van magic trucs laat hij zien wat er mogelijk is als u out-of-the-box denkt, uw mind-set verandert en buiten de gebaande paden treedt. Hoe wordt u gemanipuleerd? Hoe kunt u dit herkennen en ook hoe kunt u zelf een beetje leren manipuleren?

Programma

13:00 – 13:30 Inloop en ontvangst.

13:30 – 14:30 Interactieve presentatie ‘De klant bepaalt nu alles zelf’ door Luc van Bussel.

14:45 – 16:15 Theatershow met Rob Urgert, Joep van Deudekom en Joep Stassen.

16:15 – 17:00 Netwerkborrel. Ontmoet nieuwe talenten voor uw organisatie en andere waardevolle relaties binnen en buiten uw branche.

Graag tot ziens op de dag van de nieuwe ontmoetingen.

Meer info: https://www.uwv.nl/overuwv/evenementen/2018/inspiratiedagen-zwolle/index.aspx

 

Gegevens

Datum:
mei 15, 2018
Tijd:
13:00 - 18:00