Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Voorjaarsevent 99vanTwente

april 26, 2018 @ 10:00 - 16:00

Graag nodigt de 99vanTwente u uit voor het voorjaarsevent. De 99vanTwente is een regionaal werkgeversnetwerk en bestaat uit werkgevers die met elkaar bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt
waarin het talent van iedereen die kan en wil werken welkom is! Tijdens dit event leert u de talenten van jongeren kennen, waarbij de focus ligt op jongeren uit het praktijkonderwijs (PRO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO). Welke kennis en kunde hebben deze jongeren in huis om uw bedrijf verder te helpen?
Wat is er mogelijk rondom stage en werkplekken? Leer meer van de ervaring van andere werkgevers, rondom het invullen van hun MVO beleid, inclusief werkgeven maar ook het flexibel invullen van
personeelstekorten. Deze dag staat in het teken van het ontmoeten van gelijkgestemde werkgevers, jongeren en het maken van matches voor stage- of werkplekken.
Voor wie?
Werkgevers van MKB en grote bedrijven met mogelijke stage- of werkplekken voor jongeren uit het VSO en PRO.

Organisatie
99vanTwente, in samenwerking met werkplein Twente en diverse scholen.
Wanneer: donderdag 26 april
Tijd: 10:00 tot 16:00 uur
Plaats:  Familiepretpark de Waarbeek Hengelo
Twekkelerweg 327, 7554 SC Hengelo

Programma
10.00-10.30 Inloop
10.30-12.30 Werkgeversprogramma
Een interactieve kennissessie met andere werkgevers waarin u wordt voorbereid hoe u in contact komt en in gesprek raakt met de jongeren op het event. Wie zijn deze jongeren, wat zijn hun mogelijkheden, hoe plaats, begeleid en leidt je deze jongeren op in uw organisatie?
12.30-13.30 Lunch
14.00 Gezamenlijke aftrap met de jongeren
14.00-16.00 Beroepenbraderie in het park
Beroepenbraderie met de sectoren horeca/recreatie/ catering, zorg, schoonmaak, techniek/bouw, logistiek/transport, detailhandel, productie/industrie.
Met diverse werkgevers zoals de Waarbeek, Frans op den Bult, Axent Groen, Visschedijk, Thales, InfraVak, Sallandse Wegenbouw, De Groene Taxi, MSG Post & Koeriers, Brookhuis Taxi Oldenzaal, Bolletje en IKT.
Als bedrijf sluit u zich aan bij een van deze sectoren, krijgt u een plek op het park en kunt u in diverse rondes uw bedrijf presenteren aan de jongeren. Denk aan demonstratie, uitleg over diverse beroepen, functies, producten of goodiebags. Maar bovenal concrete
vacatures voor stage of werk! Waarom is het leuk om bij uw bedrijf te werken of opgeleid te worden? Wat biedt u werknemers? Jongeren kunnen proeven aan uw bedrijf, product en sector. Hier heeft u dé kans om een match te maken met deze potentiële arbeidskrachten!

Aanmelden
Geïnteresseerd? Aanmelden kan tot 19 april via de volgende link. Er is beperkt plek, dus vol = vol.

Gegevens

Datum:
april 26, 2018
Tijd:
10:00 - 16:00

Locatie

Familiepretpark de Waarbeek Hengelo
Twekkelerweg 327
Hengelo,
+ Google Maps