Kans voor innovatieve ondernemers in de vrijetijdssector: PMPC 2.0 weer geopend!

Innovatieve ondernemers uit de vrijetijdssector opgelet. Heeft u een goed idee voor nieuwe diensten of producten voor de toeristische markt, maar kunt u nog wel extra hulp gebruiken? Maak gebruik van de subsidieregeling PMPC 2.0. Vanaf 1 februari tot en met 1 maart kunt u weer subsidie-aanvragen indienen voor het opstellen en uitvoeren van een innovatieve businesscase. Het gaat om Product Markt Partner Combinaties (PMPC). Hierbij draait het om de ontwikkeling van nieuwe producten in samenwerking met ondernemers uit andere markten zoals de sport- zorg-, natuur-, cultuur of agro en foodsector. Dit jaar is de subsidie verhoogd naar een maximale bijdrage van 100.000 euro per aanvraag.

Innovaties maken Overijssel aantrekkelijk

Innovaties in de vrijetijdssector zorgen voor een gevarieerd aanbod voor de gast waardoor Overijssel aantrekkelijk is en blijft. Provincie Overijssel wil ondernemers stimuleren om samen met andere partijen, binnen en buiten de sector, vernieuwende producten te realiseren. Projecten als de fiets- én eetroute Feel Food , het streekproductenlabel Verrukkelijk Vechtdal, klimbos Avontuurlijk Paasloo en Gastroeien met speciale roei- en verblijfarrangementen in Steenwijk zijn enkele voorbeelden van eerdere initiatieven die mede tot stand zijn gekomen door de PMPC-regeling.

Extra informatie

De PMPC 2.0 regeling gaat twee keer per jaar open. Alle binnengekomen aanvragen worden getoetst aan een van te voren vastgestelde scoringstabel. Meer informatie over de werkwijze en randvoorwaarden staat opwww.overijssel.nl/pmpc, hier staat ook een animatie die meer uitleg geeft over de regeling.

Door | 03-02-2017 | Uncategorized | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.