Lobby

U bevindt zich hier:  Home/Lobby

Wat kan MKB-Nederland Midden voor u betekenen?

MKB-Nederland Midden is de grootste belangenbehartiger voor het midden- en kleinbedrijf in de provincies Utrecht, Gelderland, Overijssel en Flevoland. Ons doel is het creëren van een gunstig en kansrijk ondernemersklimaat.

‘MKB-Midden: informeert, ontmoet, ondersteunt en bereikt!’

 

Onderstaand een overzicht onze werkgroepen die aan onze agenda werken:
Bereikt!

MKB-Midden maakt zich hard voor het belang van de ondernemer, in Utrecht, Gelderland, Overijssel of Flevoland, maar ook landelijk en in Europa. Als lid van MKB-Midden helpt u ons op te komen voor dit belang. Neem een kijkje op onze regiopagina voor meer informatie over onze lokale lobbythema’s.

Informeert!

U ontvangt onze nieuwsbrief met praktische informatie, zoals kortingen, uitnodigingen voor informatie- en netwerkevenementen, regionaal ondernemersnieuws, interessante projecten en meer informatie over maatregelen die voor u (financieel) interessant kunnen zijn. Belangstelling? Stuur ons een e-mail met uw contactgegevens, en ontvang de Nieuwsbrief MKB-Midden.

Ontmoet!

Ontmoet collega ondernemers, beslissers uit politiek – en bedrijfsleven op onze informatie- en netwerkevenementen. En laat u zich informeren over actuele thema’s.

Ondersteunt!

MKB-Midden heeft specifieke producten en diensten ontwikkeld die u direct voordeel bieden. Stel bijvoorbeeld gratis al uw ondernemersvragen bij de MKB Servicedesk. Ontvang interessante kortingen en relevante informatie. Uiteraard is dit slechts een opsomming van enkele voordelen. We geven u graag meer informatie.