Lokaal Partner MKB-Nederland

U bevindt zich hier:  Home/Lokaal Partner MKB-Nederland

Lokaal partnerschap

Een kansrijk ondernemersklimaat in uw gemeente. Dat is waar MKB-Nederland zich voor inzet. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze Lokaal Partners. Dat zijn lokale ondernemersverenigingen die met ons een samenwerking zijn aangegaan. Binnen deze samenwerking wordt de know how van MKB-Nederland optimaal gecombineerd met de ervaring en expertise van ondernemers. Wij faciliteren de lokale lobby van onze Lokaal Partners met praktische tools, informatie en onderzoeken, die onder meer via een besloten omgeving te raadplegen zijn. Met deze tools kan uw vereniging nog meer invloed uitoefenen op de gemeente. En wordt de zichtbaarheid van uw vereniging vergroot.

Hoe wordt mijn vereniging Lokaal Partner?

Is uw lokale ondernemerscollectief Lokaal Partner van MKB-Nederland?
Heeft u als bestuurder van een ondernemersvereniging belangstelling om Lokaal Partner te worden? Stuur ons een mail midden@mkb.nl Wij bellen u zo snel mogelijk terug met meer informatie of voor een afspraak met het bestuur van uw vereniging. Wilt u liever een medewerker spreken?

Partners vormen een belangrijke doelgroep om de sterk groeiende (netwerk)activiteiten van MKB-Nederland Midden mogelijk te maken.

Een kansrijk ondernemersklimaat in uw gemeente. Dat is waar MKB-Nederland Midden zich voor inzet. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze Lokaal Partners. Is uw lokale ondernemerscollectief al Lokaal Partner van MKB-Nederland? Bekijk hier het overzicht.

LOKALE PARTNERS MKB-Nederland Midden (i.s.m. VNO-NCW Midden)

OV Westermaat

MKB-Almelo

MKB-Deventer

MKB-Twente

MKB-Denekamp

MKB-Wijchen

IG&D Doetinchem

BBO Borne

Bedrijvenkring Ermelo

Bedrijvenkring Nunspeet

Bedrijvenkring Harderwijk

Bedrijvenkring Oldebroek

Bedrijvenkring Putten

DMC Dedemsvaart

OV De Driehoek Dronten

BIK Barneveld

Bedrijvenkring Rhenen

Bedrijven Vereniging Oudewater

Ondernemersvereniging #ASW030

Ondernemend Houten

Winkeliersvereniging Nova

Meer informatie?

Lees meer over Lokaal Partnerschap van MKB-Nederland op deze pagina, of neem contact met ons op via midden@mkb.nl