Matrix Fitness uit Houten vitaalste bedrijf van Utrecht

Matrix Fitness uit Houten is Het Vitaalste Bedrijf van Utrecht. Voormalig zwemmer Pieter van den Hoogenband overhandigde de prijs vandaag aan directeur Marco Vonk. Volgens juryvoorzitter Van den Hoogenband investeert het familiebedrijf het meest in het vitaal houden van zijn medewerkers.

Matrix Fitness liet Solid Professionals uit Utrecht en Newasco uit Amersfoort achter zich. De Nederlandse vestiging van de Taiwanese leverancier van fitnessapparatuur wint volgens de jury omdat het bedrijf het meest investeert in zijn medewerkers. Zo werkt het bedrijf samen met oud-topsporters zoals judoka Henk Grol en personal trainer Radmilo Soda, die medewerkers begeleiden.

“Matrix Fitness is een absolute koploper op het gebied van duurzame inzetbaarheid”, zegt jurylid Van den Hoogenband. “Bij vitaliteit denken we vaak aan sporten en fruit eten. Maar vitaliteit op de werkvloer gaat veel verder dan dat. Het gaat om de juiste houding als je achter een bureau zit, het gaat om stress, maar ook over goed slapen.”

Succesvollere ondernemers
Een werkgever speelt daar volgens Van den Hoogenband een belangrijke rol in. “Werknemers die lekkerder in hun vel zitten, hebben meer plezier in hun werk, presteren beter en zijn langer inzetbaar. Kortom: ze zijn duurzaam inzetbaar. Werkgevers die hiervoor openstaan, zijn succesvollere ondernemers. Dat bewijst Matrix Fitness als geen ander.”

De voormalig zwemmer bracht Matrix Fitness vandaag een verrassingsbezoek. De Utrechtse winnaar neemt het aan het einde van het jaar op tegen de winnaars van de andere provincies. De prijs van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 16 november

uitgerei

kt

tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam. De landelijke winnaar neemt het stokje dan over van Klok Onderhoud en Afbouwgroep uit Assen, dat zich nu Het Vitaalste Bedrijf van Nederland mag noemen.

Over Het Vitaalste Bedrijf
De verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en wordt voor het derde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. Daarom stimuleren MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar bedrijven om te investeren in duurzaam inzetbare medewerkers.

Door | 09-09-2016 | Regionaal Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.