Ondersteuning bij groei onderneming

Programma De Groeiversneller ondersteunt de komende periode weer veel bedrijven uit Gelderland bij hun groeiplannen, onlangs werd het 500ste groeiplan ingediend door een ondernemer. Geert Timmermans van RasterMaster en Robbin Mennings van WiredWorkers waren twee van hen. Sinds deze zomer zijn ook speciale export vouchers beschikbaar voor het maken van exportplannen. Informeer naar de mogelijkheden www.oostnl.nl/de-groeiversneller 

De Groeiversneller biedt naast advies, een doorverwijzing in het netwerk om de juiste ondersteuning te vinden, een voucher of een lening. Oost NL ontsluit samen met de partners in het netwerk de ondersteuning voor bedrijven in Gelderland. Vouchers hebben een waarde van maximaal €10.000,-. Ondernemers gebruiken deze voor het inkopen van expertise, bijvoorbeeld op het gebied van intellectueel eigendom, financiën of export. Via partner Qredits kunnen ondernemers in aanmerking komen voor een lening van maximaal €225.000. Voor starters bedraagt de lening maximaal €75.000.

 

Laat u inspireren door ondernemers die u voorgingen. Robbin Mennings van Wired Workers kreeg een voucher toegekend voor de groei van zijn uitzendbureau voor cobots. Geert Timmermans van RasterMaster kreeg een voucher en lening voor de ontwikkeling van zijn innovatieve obstakelmaaier en de groei van zijn bedrijf.

 

Ook groeien met uw onderneming? Meld u aan voor De groeiversneller via www.oostnl.nl/de-groeiversneller

 

Door | 17-09-2018 | Regionaal Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.