Prijs voor duurzame inzetbaarheid werknemers: Pieter van den Hoogenband op zoek naar vitaalste bedrijf Gelderland en Utrecht

Wat is het vitaalste bedrijf van Gelderland en Utrecht? Pieter van den Hoogenband gaat op zoek naar de ondernemer die het duurzaamst met zijn werknemers omgaat. De zwemkampioen maakt eind mei bekend wat zich Het Vitaalste Bedrijf van Gelderland en Utrecht mag noemen. Ondernemers uit Gelderland en Utrecht kunnen zich tot 5 mei inschrijven.

De prijs voor Het Vitaalste Bedrijf van Gelderland en Utrecht is voor het bedrijf met een mentaal en fysiek topteam, met veel werkplezier en balans tussen inspanning en ontspanning. De prijs wordt eind mei uitgereikt. Van den Hoogenband gaat in elke provincie op zoek naar het vitaalste bedrijf. De twaalf provinciale winnaars nemen het aan het einde van het jaar op tegen elkaar in de strijd om de titel Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2017. De winnaar daarvan wordt eind november bekendgemaakt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam.

“Bij vitaliteit denken we vaak aan sporten en fruit eten”, licht Van den Hoogenband toe. “Maar vitaliteit op de werkvloer gaat veel verder dan dat. Het gaat om de juiste houding als je achter een bureau zit, het gaat om omgaan met stress, maar ook over goed slapen. Een werkgever speelt daarbij een belangrijke rol. Werknemers die lekkerder in hun vel zitten, hebben meer plezier in hun werk, presteren beter en zijn langer inzetbaar. Kortom: ze zijn duurzaam inzetbaar. Werkgevers die hiervoor openstaan, zijn succesvollere ondernemers.”

Het Vitaalste Bedrijf van Gelderland 2017 mag het stokje overnemen van Bruil uit Ede. Het betonbedrijf met 290 medewerkers levert alle soorten producten voor de afbouwmarkt en heeft duurzaam bouwen hoog in het vaandel staan. “Wij hebben het bedrijf slechts in bruikleen voor de volgende generatie”, is het motto. Bruil is de afgelopen jaren gezondheid en vitaliteit actief naar de medewerkers gaan uitdragen in nieuwsbrieven, posters en banners.

Het Vitaalste Bedrijf van Utrecht 2017 mag het stokje overnemen van Matrix Fitness uit Houten. De leverancier van fitnessapparatuur werkt samen met topsporters zoals judoka Henk Grol en personal trainer Radmilo Soda, om de medewerkers zo goed mogelijk te begeleiden.

Over Het Vitaalste Bedrijf van Nederland

De zoektocht naar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar. De prijs wordt voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Werknemers die lekkerder in hun vel zitten, presteren beter en zijn langer inzetbaar. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar stimuleren daarom ondernemers om te investeren in de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers

Door | 05-04-2017 | Uncategorized | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.