Stella Timmer

VMB Security & Services B.V.

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

VMB Security & Services BV is inmiddels al ruim 15 jaar actief in de beveiliging en ons management alleen al is goed voor meer dan 60 jaar kennis en ervaring van de beveiligingsbranche.

Met ruim 100 beveiligingsmedewerkers die ingezet worden door heel Nederland, hebben wij vanaf de start een mooie groei van de organisatie mee gemaakt.

Van onze opdrachtgevers krijgen we regelmatig het compliment dat zij merken dat zij met een groter beveiligingsbedrijf werken en toch de flexibiliteit enservice van een enthousiaste MKB organisatie ervaren.

In de praktijk komt dit het beste tot uiting omdat een beveiliger van VMB Security & Services BV naast een goede beveiligingsmedewerker ook een goede gastheer of gastvrouw is. Dus, sociaal en gastvrij wanneer dit kan, maar alert en kordaat wanneer dit nodig is. Op deze criteria worden onze medewerkers ook intern opgeleid en getraind.

Met het inzetten en intern opleiden en trainen van kwalitatief hoogwaardige beveiligingsmedewerkers was onze organisatie al een flink stuk op weg om de beste partner in beveiliging te worden. Immers de medewerkers zijn de grootste ambassadeurs van uw organisatie en van VMB Security & Services BV.

Op het gebied van samenwerking hebben wij als uitgangspunt dat een beveiligingsorganisatie de complete zorg voor
dit aspect uit handen moet nemen. Dit betekent dat een continue bezetting en altijd ingewerkte mensen bij VMB Security & Services BV randvoorwaarden zijn; ook tijdens vakantieperiodes.

Om ervoor te zorgen dat wij onze relaties altijd de allerbeste beveiligingsoplossingen kunnen bieden, blijven wij continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. En hier informeren wij u regelmatig over; ook wanneer we de samenwerking eenmaal zijn aan gegaan. Onze relaties kiezen bewust voor deze kwaliteit, onze pro activiteit en omdat we niet marktvolgend maar RICHTINGBEPALEND zijn op het gebied van beveiliging.

Richtingbepalend wanneer het aankomt op betrouwbaarheid, pro activiteit en oplossingsgerichtheid.

Ga terug naar de deelnemers pagina

VMB Security & Services B.V.

Provincie: Noord-Holland

UITHOORN

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina