Kees Lieve

Kruger

Skills

Corporate finance Corporate recovery

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

?

Corporate recovery-expert Kees Lieve van Kruger springt bij wanneer donkere wolken zich boven een onderneming samenpakken. Zijn passie ligt in het ondersteunen en tot uitvoer brengen van oplossingen, in nauwe samenwerking met zijn klanten en met het oog op onbenutte mogelijkheden. “De meeste voldoening ontstaat wanneer we samen met de directie en andere functionarissen van het bedrijf, vaak na een veeleisende periode, de gestelde doelen hebben bereikt,” verwoordt Lieve. 

Geen project is bovendien hetzelfde. “Het zeer afwisselende werk voor allerlei middelgrote bedrijven met vaak bijzondere mensen en veel vraagstukken en kansen vereist iedere keer weer maatwerk (…) om aspecten zoals de markt, bedrijfseconomische situatie en beschikbare middelen te vertalen naar haalbare mogelijkheden voor de toekomst.” Kruger is hier zo succesvol in, dat het zich marktleider mag noemen voor het midden- en kleinbedrijf.

Lieve en de andere partners van Kruger hebben ruim twee derde van de ondernemingen die bij hen aanklopten voor een faillissement behoed. “Dit opgebouwde vertrouwen helpt ook onze klanten enorm en motiveert ons extra.”

Niet alleen deze resultaten pleiten voor de kwaliteit van de geleverde diensten. Meer dan de helft van de 22 in Nederland door de European Association of Certified Turnaround Professionals (EACTP) gecertificeerde turnaround professionals is werkzaam bij Kruger, waarmee het Rotterdamse kantoor wordt beloond voor de prestaties door de jaren heen.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Kruger

Provincie: Zuid-Holland

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina