Jantine Hak

Kruger

Skills

Corporate restructuring Financieel advies Interim management Private equity

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

?

Jantine Hak (1973) begon haar carrière in 1996 bij Arthur Andersen, destijds een van de “Big Five” in de wereld van accounting. In de vier jaar die zij hier werkzaam was, rondde Hak haar opleiding tot register accountant af aan de Universiteit van Tilburg. Eerder had zij al haar diploma in de Financiële Bedrijfseconomie behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Een jaar lang ging zij aan de slag als senior auditor bij ABN Amro, maar vanaf 2001 is Hak verbonden aan Kruger, een financieel adviesbureau uit Rotterdam dat middelgrote tot grote bedrijven met 30 tot 3000 bijstaat.

Nog vóór de economische crisis groeide Jantine Hak door van consultant tot senior consultant en vervolgens tot partner, om in 2010 zelfs de regie over te nemen als managing partner van het kantoor. In deze crisisjaren greep Kruger de uitdagingen aan die het zag in de economisch zware tijden. Bedrijven in financiële nood konden rekenen op de expertise van Hak en haar collega’s. “Wij verrichten financieel strategisch advies gericht op rendementsverbetering”, aldus de trotse managing partner. “Daarbij stellen wij de onderneming centraal en creëren, na organisatorische, financiële en/of juridische analyse, inzicht, steeds op zoek naar de juiste oplossing.”

Kruger loodst bedrijven door herstructureringsprocessen en kan indien nodig interim management leveren. Het team telt ongeveer 25 medewerkers, die ieder hun vak verstaan en een fris perspectief te bieden hebben. 13 van hen, waaronder Jantine Hak, zijn gecertificeerd door de European Association of Turnaround Professionals. Hak geeft daarnaast ook nog colleges aan de Erasmus Universiteit in het arbeidsrecht en begeleidt de NBA-cursus Corporate Recovery.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Kruger

Provincie: Zuid-Holland

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina