Luuc de Haas

Focus2Go - MKB Business Partner

Skills

Business Partner Interim Management Sparring Partner

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Ontdek Focus2Go als verlengstuk van uw bedrijf. Met pragmatische oplossingen werken wij met u aan duurzame resultaten

Spreek met een no-nonsense partner die begrijpt dat geld verdienen niet vanzelf gaat. Een onafhankelijke sparringpartner die snel door heeft waar de knel- én verbeterpunten zitten en van uw vraagstelling de zijne maakt en out-of-the-box denkt als ondernemer met en voor de collega ondernemer. Eentje die zich in een internationale omgeving snel thuis voelt: in het Duits, Engels of Frans. Eentje die met een frisse blik tegen zaken aan kijkt.

Eentje die zich in kan leven in:

  • proces & bedrijfsvoering
  • de organisatie: cultuur en verandering
  • prestatie management
  • business development

?

In 2002 is Focus2Go Management, als onderdeel van DHSbeheer BV, opgericht door Luuc de Haas. Door de jaren heen is er een (inter)nationaal specialisten netwerk ontstaan m.b.t. bedrijfsoplossingen. De kernwaarden kwaliteitszorg, integriteit en professionele onafhankelijkheid staan borg voor een goede samenwerking.

De bedrijfservaringen zijn opgedaan in ICT, transport, rail auditing, retail, horeca, FMCG, biodegradatie en diverse productiebedrijven. Luuc is een fan van de managementstijl agility en maakt optimaal gebruik van de gecombineerde kennis van uw medewerkers, ook van degene die niet vooraan staan of zich zelden laten horen.

Hij voelt zich in een internationale omgeving snel thuis. Het taalgebied omvat Duits, Engels, Frans, enig Italiaans en Nederlands. En als een plan van aanpak niet op 1 A4tje past dan klopt er iets niet volgens Luuc.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Focus2Go - MKB Business Partner

Provincie: Utrecht

Maarn

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina