Tom Reijnen - Kruger

Kruger

Skills

Corporate restructuring Interim-management

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

?

Tom Reijnen (1956) van Kruger treedt voornamelijk op als adviseur of interim-manager bij klanten uit de vastgoedsector. Als associé van het Rotterdamse advieskantoor Kruger begeleidt Reijnen herstructureringstrajecten en zet hij de lijnen uit wanneer de koers moet worden gewijzigd. Als ervaren financieringsdeskundige weet hij immers: “Vastgelopen vastgoedfinancieringen zijn als stilstaand water; als je gaat wachten wordt het alleen maar slechter”. Wanneer noodlijdende ondernemingen bij Kruger aankloppen, weten zij zich verzekerd van de expertise van professionals als Tom Reijnen.

Kruger is gespecialiseerd in corporate restructuring en recovery. Het is in Nederland marktleider op dit gebied en wordt steevast door financiële instellingen aangeraden aan bedrijven die in moeilijkheden verkeren. Veelzeggend is dan ook dat 13 van de 22 door de European Association of Certified Turnaround Professionals gecertificeerde deskundigen, waaronder Tom Reijnen, bij Kruger werkzaam zijn. “Professionals die EACTP-gecertificeerd zijn hebben bewezen over de relevante know-how te beschikken en meer dan 10 jaar hands-on ervaring te hebben in het vak van herstructurering door bepalend te zijn geweest in succesvolle turnarounds”, duidt Kruger het oordeel van de EACTP. “Zij zijn een benchmark voor herstructureringsprofessionals.”

Voordat hij bij Kruger kwam, deed Tom Reijnen ervaring op in directiefuncties bij internationale vastgoedfinancieringen, alvorens de overstap te maken naar de bancaire sector. Zo nam hij vier jaar lang zitting in het Management Team van Bijzonder Beheer van de ABN AMRO Bank. Hier leidde hij al herstructureringen bij bedrijven in de logistiek, retail, vastgoed en confectie. Daarnaast was hij nauw betrokken bij de integratie van de verschillende onderdelen van ABN AMRO en Fortis Bank Nederland.

In 2012 stapte Tom Reijnen over naar Kruger, waar hij associé is bij Kruger Interim Management. Sindsdien focust hij volledig op vastgelopen vastgoedprojecten.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Kruger

Provincie: Zuid-Holland

Rotterdam

Branche: Financiele dienstverlening

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina