Clenn Krommenhoek

Advies & montage van zonnepanneelinstallaties

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

?

Een innovatieve dienst leveren op de oude, vertrouwde wijze, dat is de aanpak van Clenn Krommenhoek sinds hij in 2012 in de markt voor zonnepanelen stapte. Nu hij met zijn bedrijf Vera Solar op honderden locaties door heel Nederland installaties heeft geplaatst, kan hij zijn trackrecord voor zich laten spreken. Daardoor kan Krommenhoek vrijwel alle nieuwe klanten een referentie bij hen in de buurt opgeven.

Na een carrière in de financiële dienstverlening, begon Clenn Krommenhoek in 2012 zijn onderneming in het adviseren bij en monteren van zonnepaneelinstallaties. In deze dynamische markt voorzag hij namelijk in de nabije toekomst groeimogelijkheden, mede door de destijds in opkomst zijnde politieke, financiële en maatschappelijke stimuli voor particulieren om te verduurzamen.

Met deze verwachtingen in het achterhoofd koos Clenn Krommenhoek vanaf het begin voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Krommenhoek en zijn medewerkers investeren daarom in persoonlijk contact met de klant. Door telkens aan een duurzame relatie met de klant te bouwen, wist Krommenhoek immers dat hij op den duur kon vertrouwen op de goede naam van zijn onderneming en de daaruit voortkomende mond-tot-mondreclame.

Tegenwoordig ziet Clenn Krommenhoek zijn klanten als zijn voornaamste ambassadeurs. Niet voor niets komen eerdere klanten ook voor nieuwe opdrachten weer bij Krommenhoek terug. Daar weten zij zich immers verzekerd van een korte lijn naar de professional, die deskundig advies geeft bij de installatie van zonnepanelen en die de volledige montage verzorgt. Dat is voor de leek geen overbodige luxe, aangezien het geavanceerde apparatuur betreft die minimaal dertig jaar op het dak blijft liggen.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Advies & montage van zonnepanneelinstallaties

Ga terug naar de deelnemers pagina