Ronald Rohn - Arnhem

Ronald Rohn Surfshop

Skills

Advies met betrekking tot watersport

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Ronald Rohn Surfshop is een watersportwinkel voor de beginnende watersporter. Eigenaar Ronald Rohn verkoopt degelijke tweedehands spullen voor de watersport in Zoetermeer.

?

Ronald Rohn (1987) is psycholoog en adviseur bij Rijkswaterstaat. Rohn groeide op in Breda als enige kind van een arts en een verpleegkundige. Zijn vader en moeder hielden beiden erg van zeilen en de familie Rohn was dan ook regelmatig op het water te vinden. Al vroeg leerde Rohn zeilen bij de Biesbos, maar ook andere watersporten spraken hem erg aan.

Tijdens zijn middelbare schooltijd hield Ronald Rohn zich buiten school nog steeds bezig met zeilen, maar nog het meeste met windsurfen. Toen hij klaar was met het VWO hoopte Rohn net als zijn vader Geneeskunde te gaan studeren in Rotterdam. Echter, hiervoor werd hij uitgeloot en Psychologie werd het alternatief. Ook tijdens zijn studententijd vond Rohn de tijd en het geld om te blijven zeilen en windsurfen.

Na het behalen van zijn bachelor Psychologie vertrok Rohn naar Spanje. Hier wilde hij in eerste instantie een jaar blijven om te windsurfen en om de taal te leren. Na dit jaar lukte het hem om een baan te vinden als arbeidspsycholoog, waardoor zijn verblijf in Spanje nog langer duurde. Uiteindelijk keerde Rohn na zes jaar terug naar Nederland om meer bij zijn familie te kunnen zijn.

Tegenwoordig woont Ronald Rohn in Zoetermeer en werkt hij voor Rijkswaterstaat. Rohn heeft ruime ervaring als psycholoog en adviseur, hij is al tien jaar werkzaam in verschillende adviserende functies. Buiten zijn werk heeft hij een kleine onderneming die gefocust is op zijn hobby. Hij repareert en verkoopt watersportbenodigdheden. Daarnaast adviseert hij de beginnende watersporter in de aanschaf van nieuwe materialen. 

Vanuit Zoetermeer verkoopt Ronald Rohn tweedehands watersportmaterialen om mensen met een iets kleiner budget ook te kunnen laten genieten van het water. Als psycholoog vertrouwt Rohn op zijn positieve benadering om problemen te tackelen. Hij onderscheid zich met zijn goede luisterende vermogen en begrip voor anderen, deze vaardigheden weet Ronald Rohn goed te vertalen in praktische handvatten.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Ronald Rohn Surfshop

Provincie: Gelderland

Arnhem

Ga terug naar de deelnemers pagina