Eric Roks

Drs. E.C.N. Roks Belastingadviseur BV

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

?

Eric Roks (1952) is eigenaar en oprichter van Drs. E.C.N. Roks Belastingadviseur BV, een onafhankelijk kantoor voor fiscaal-juridisch en -economisch advies. Roks verleent met zijn kantoor maatwerk aan ondernemingen, directeur-grootaandeelhouders en vermogende particulieren. Voorheen was hij werkzaam voor BDO CampsObers en Loyens & Loeff en was hij onder andere als docent verbonden aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tevens was hij bestuurslid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

In 2010 begon Eric Roks zijn eigen belastingadvieskantoor in Breda. Op persoonlijke titel staat hij klanten bij in internationale en nationale belastingtechnische vraagstukken. Anno 2021 telt Drs. E.C.N. Roks Belastingadviseur BV drie medewerkers.

Van 1990 tot 2008 was Eric Roks werkzaam voor BDO CampsObers, sinds 1992 als vennoot en vanaf 1998 als lid van de Raad van Bestuur. Laatstgenoemde positie bekleedde Roks tot omstreeks 2000, toen hij de taak op zich nam de nieuwe afdeling International Tax Services op te zetten. Daarvoor verhuisde hij van het kantoor in Roosendaal naar het kantoor in Rotterdam, waar de voorheen over het land verspreide internationale fiscale werkzaamheden van BDO vanaf dat moment werden geclusterd. Bij BDO was Roks in het bijzonder werkzaam voor familiebedrijven en vermogende particulieren.

Voordat hij bij BDO CampsObers aan de slag ging, was Eric Roks belastingadviseur bij Loyens & Loeff. Daar was hij vanaf 1980, direct na afronding van zijn studie fiscale economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, werkzaam op het kantoor van Loyens in diezelfde stad, alvorens in 1984 over te stappen naar het kantoor in Breda. Ook was hij enkele maanden gedetacheerd op het kantoor van Loyens & Loeff op Curaçao.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Drs. E.C.N. Roks Belastingadviseur BV

Provincie: Noord-Brabant

Breda

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina