Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/mkb/domains/mkbmidden.nl/public_html/wp-content/plugins/php-code-widget/execphp.php on line 62

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/mkb/domains/mkbmidden.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257
Regeling Sociale Innovatie provincie Overijssel - MKB Midden

Regeling Sociale Innovatie provincie Overijssel

Provincie Overijssel ondersteunt Overijsselse ondernemers om plannen voor sociale innovatie in hun bedrijf uit te voeren. Tot en met 16 september 2019 kunt u een aanvraag indienen voor deze subsidieregeling. Omdat dit misschien ook interessant is voor uw bedrijf, wil ik deze regeling graag onder uw aandacht brengen.

Weet u hoe uw medewerkers het best tot hun recht komen? Kunt u werkprocessen zo inrichten dat uw mensen optimaal aan de slag kunnen? En heeft u een goed idee waarvoor u nog wat financiële steun kunt gebruiken? Doe dan een beroep op de subsidieregeling sociale innovatie van de provincie Overijssel.

We zoeken plannen die vernieuwend zijn en ook goed zijn over te dragen naar andere bedrijven. Voor de 7 beste plannen hebben we een bedrag van 10.000 euro beschikbaar.

Wilt u meer weten over sociale innovatie? Kijk dan op onze website of lees er meer over in het magazine De Pioniers.

Door | 27-06-2019 | Regionaal Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *