Subsidieregeling Provincie Overijssel: Ondernemend Noaberschap

Ondernemersverenigingen en samenwerkende brancheverenigingen uit de provincie Overijssel kunnen een bijdrage ontvangen om het ondernemerschap van hun leden te versterken. Met de regeling ‘Ondernemend Noaberschap’ kunnen verenigingen een subsidie van maximaal € 20.000 krijgen om samenwerking- en kennisuitwisselingactiviteiten te organiseren die een bijdrage leveren aan de businessontwikkeling van aangesloten ondernemingen. Bijvoorbeeld meet&match sessies, uitwisselingsprogramma’s of studiekringen. Vanaf nu tot uiterlijk 23 februari 2018 kunnen plannen ingediend worden. Alle binnengekomen aanvragen worden vervolgens door een onafhankelijke adviescommissie beoordeeld op vooraf bepaalde criteria zoals; bijdrage aan businessontwikkeling en mate van samenwerking en netwerkvorming.

Meer info:  http://www.overijssel.nl/loket/subsidies/@L4p/ondernemend/   staat meer informatie over de regelingen en  de specifieke subsidievoorwaarden.

Op www.overijssel.nl/sterkondernemerschap meer informatie over andere subsidiemogelijkheden voor het MKB bij de provincie Overijssel.

Door | 21-12-2017 | Regionaal Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.