Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/mkb/domains/mkbmidden.nl/public_html/wp-content/plugins/php-code-widget/execphp.php on line 62

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/mkb/domains/mkbmidden.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257
Uw mening telt - MKB Midden

Uw mening telt

U bevindt zich hier:  Home/Uw mening telt

WhatsApp

Wat is er makkelijker en sneller dan wanneer je met een vraag zit, om deze te stellen via een WhatsApp-berichtje met je mobiele telefoon? Vandaar dat regiomanager Hans Bakker bereikbaar is via WhatsApp en persoonlijk antwoord geeft op alle vragen. Hij probeert zo snel mogelijk de WhatsApp-berichten te beantwoorden.

regiomanager Hans Bakker
06-11351691

DEELNEMEN – LID WORDEN?

Als u kiest voor MKB-Nederland Midden, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde, relatief jonge en actieve ondernemers. MKB-Nederland Midden kent een gestage aanwas van nieuwe ondernemers.

Klik hier voor meer informatie over het MKB-Nederland Midden lidmaatschap, én profiteer daarmee tegelijk ook van alle activiteiten van MKB-Nederland Midden!

Meepraten via sociale media kan ook:

Klik hier
Ja, Ik doe mee!